Heikki Tamminen - PerusS Itsenäisiä ajatuksia isänmaan menosta

Suomen tila on kriittinen

Julkaistu Perniönseudun lehdessä 14.1.2016.

 

Suomi on jatkuvasti entistä suuremmissa vaikeuksissa. Työttömiä on kaiken maailman kurssilaiset mukaan luettuna puoli miljoonaa. 


Samaan aikaan rajoilta vuotaa laittomasti Euroopassa liikkuvia kymmeniä tuhansia ihmisiä vuodessa. Palveluista ja etuuksista joudutaan tinkimään ja toisaalta yhdelle ihmisryhmälle antamaan koko ajan enemmän.


Työn kuluja Suomessa ollaan laskemassa. Se on sisäinen devalvaatio, jolla haetaan myös hintatason madallusta. Toimenpide on kipeä, mutta maailmalta siitä on hyviä tuloksia pitkällä aikavälillä, esimerkiksi Irlannista. Se, miksi sisäiseen devalvaation joudutaan, johtuu pitkälti siitä, että Suomi on euromaa. Suomi ei voi devalvoida valuuttaansa. Eurojäsenyydestä voitte kiittää tiettyjä puolueita, joita ei tarvinne erikseen mainita.
Valitettavasti sisäinen devalvaatio täytyy hoitaa sanelemalla. Tästä voi kiittää esimerkiksi AKT:n kaltaista änkyräjärjestöä, joka uhkaa sulkea viennin heti, jos kokevat asemansa uhatuksi. Vastuutonta, sanoisin.


Oli miten oli, tavoitteena on työpaikkojen luominen. Absoluuttisen työpaikkamäärän kasvattaminen lienee mahdollista, mutta suhteellista työttömyyttä on vaikea kitkeä, kun maahan saapuu kymmeniä tuhansia erittäin huonosti työllistyviä henkilöitä, jotka suurella todennäköisyydellä jäävät yhteiskunnan eläteiksi. Esimerkiksi Irakista ja Somaliasta tulleiden työllisyysaste on tällä hetkellä 23 prosenttia. Tässä ovat mukana myös he, jotka ovat olleet Suomessa jopa 20 vuotta.


Pelkkä suomalaisten tai ulkomaalaisten työllistyminen ei ole ongelma. Ympäri Eurooppaa leviää myös turvallisuusuhka, jota naivisti on vähätelty.


Pariisin hirmuteot olivat pitkälti turvapaikanhakijoiden tekosia kuin myös Kölnin organisoidut seksuaalirikokset. Suomessa ollaan kuitenkin eniten huolissaan katupartioista, joissa joillain saattaa olla tuomio rikoksesta. Jo on aikoihin eletty. Yhdenkään ”partion” en ole kuullut syyllistyneen rikokseen, mutta sitä useamman turvapaikanhakijan olen.


Suomessa tarvitaan isänmaallista asennetta, jotta kurssi kääntyy. Valittaa saa ja pitääkin, jos kohtelu tuntuu liian epäoikeudenmukaiselta, mutta jos ei tee muuta kuin valita, pitää katsoa peiliin. On silkka fakta, että jokainen tässä maassa joutuu jostain luopumaan, on se sitten lomapäivä tai muu etuus. Kuitenkin uskallan väittää, että asumme hyvässä maassa jatkossakin niin, että hyvinvointi on mahdollista ja palvelut pelaavat.


Se ristiriita, että otamme omiltamme ja annamme toisille, jotka eivät sopeudu edes länsimaiseen kulttuuriin, syö minua joka päivä. Siltä omatuntoni ei jätä rauhaan, vaikken minä asiasta päätäkään. Uskon, että suomalainen on valmis talkoisiin, mutta tuntee suurta epäoikeudenmukaisuutta juuri tästä.


Nykyisen kaltaisen turvapaikanhakutulvan mahdollistamisen motiiveja voi olla vain yksi. Se on halpatyövoima. En keksi mitään muuta syytä. Suomessa ei sellaisia markkinoita tarvita, ja jos työvoimasta puhutaan, niin tulijat ovat juuri niistä maista ja kulttuureista, joissa ei valtavia työhaluja näytä olevan.


Jos nykyinen kehitys jatkuu, lakkaa Suomi olemasta. Rohkaisen kaikkia kantamaan osansa ja sanomaan ajatuksensa maan tilanteesta. Painetta pitää saada.


Vaikka hallituksen toimenpidelistat ovat hyviä, ne ovat siirtolaistulvan osalta täysin riittämättömiä. Keväällä alkaa taas siirtolaisbuumi, joten siihen mennessä on saatava konkretiaa. 

Piditkö tästä kirjoituksesta? Näytä se!

1Suosittele

Yksi käyttäjä suosittelee tätä kirjoitusta. - Näytä suosittelija

NäytäPiilota kommentit (3 kommenttia)

Käyttäjän TeppoAnnala kuva
Teppo Annala

Persut ainakin onnistuvat tehokkaasti lisäämään valheilla kantasuomalaisten ja turvapaikanhakijoiden välistä kitkaa.

Tässä uusin aivopieru "maahanmuuttokriittisen" puolueen kansanedustajalta. Meneekö viikko ennen kuin persujen syvistä riveistä tulee uusi munaus?

http://yle.fi/uutiset/oinonen_kertoo_erehtyneensa_...

"Saa tulla 4-5 riskiä poliisia kantamaan ennen kuin minnekkään liikun"
Näin esiintyy julkisuudessa siis kansanedustaja kun poliisi haluaa kuulustella. Loistavaa esimerkkiä kuinka poliisia ja lakia tulee kunnioittaa. Älä tee kuten minä teen, vaan kuten minä sanon?

Käyttäjän KaroKankus kuva
Karo Kankus

"Absoluuttisen työpaikkamäärän kasvattaminen lienee mahdollista, mutta suhteellista työttömyyttä on vaikea kitkeä, kun maahan saapuu kymmeniä tuhansia erittäin huonosti työllistyviä henkilöitä..."

Miten aiot kasvattaa niiden absoluuttisten työpaikkojen määrää kun maassa on satojatuhansia työttömiä, mutta vain kymmeniätuhansia työpaikkoja?

Sanot että työkuluja ollaan laskemassa, minkä oletan tarkoittavan rahaa jäävän enemmän työnantajille. Kannustaako tämä kuitenkaan esim. pienyrittäjiä palkkaamaan työntekijöitä?

Käyttäjän suburbian kuva
Sini Lappalainen

Kun puolueenne julkisuusedustajat jatkuvasti (viimeksi Oinonen) jäävät kiinni huolimattomattomuudesta faktojen suhteen ja sitä tässäkin esiintyy vaikka kirjoittaja nauttii valtoin ja veronmaksajien rahalla kalliin mepin kallista kotimaan poliittisen sihteerin palkkaa, herää kysymys onko ja vahva epäilys että on tietoinen strategia horjuttaa kansalaisten uskoa parlamentarismiin se että lyödään lässyksi totuudellisuuden vaatimukset. Kukaan ei koskaan tule unohtamaan puoluesihteerinne versiota (totta on se mitä ihmiset puhuvat mamujen tuista) tästä agendasta joka teillä on horjuttaa totuudellisuutta jotta Suomi heikkenisi ja kaaos tulisi ja autoritaristit saisivat syyn kaapata vallan.
Väitteesi siis valheesi : "Pariisin hirmuteot olivat pitkälti turvapaikanhakijoiden tekosia kuin myös Kölnin organisoidut seksuaalirikokset. Suomessa ollaan kuitenkin eniten huolissaan katupartioista, joissa joillain saattaa olla tuomio rikoksesta. Jo on aikoihin eletty. Yhdenkään ”partion” en ole kuullut syyllistyneen rikokseen, mutta sitä useamman turvapaikanhakijan olen." on tietoinen. Agitaatio on ainoa päämääräsi faktoista ja kuuliaisuudesta Suomen Eduskuntaa ja valtiota kohtaan virkamiehenä toisarvoinen.
Kas asia Pariisin terroristi-iskun tekijöiden kanssa on näin: "marraskuun joukkomurhaan syyllistyivät pääosin Euroopassa syntyneet EU-kansalaiset, joita ei yhdistänyt lainkaan pakolaisuus, vaan Syyriassa tai muualla sota-alueilla taisteluihin osallistuminen ja radikalisoituminen. Jatkuva turvapaikanhakijoiden syyllistäminen poliittisin motiivein on väärin, ja erittäin halpamainen tapa leimata ihmisryhmää väitteillä, jotka ovat tuulesta temmattuja (vrt. PS-kansanedustaja Oinosen perusteettomat väitteet turvapaikanhakijasta raiskausepäiltynä).

Joulukuussa wikipedian ja lehtitiedon mukaan Pariisissa hyökänneistä joukkion johtajaksi epäilty Abdelhamid Abaaoud oli syntynyt Anderlechtissa, Belgiassa. Bilal Hadfi, Ibrahim Abdeslam ja Salah Abdeslam olivat/ovat Belgiassa syntyneitä tai eläneitä Ranskan kansalaisia. Ismael Omar Mostefai ja Samy Amimour olivat Pariisissa syntyneitä ranskalaisia. Pakolaisten joukossa, Leroksen saaren kautta, oli tullut hyökkääjistä kaksi, Syyrian (kuolleelta sotilaalta varastettua) passia käyttänyt Ahmad al-Mohammadina esiintynyt henkilö ja M. al-Mahmod -nimeä käyttänyt henkilö. Pakoautoja kuljettaneista Mohamed Amri on Marokossa syntynyt belgialainen, Hamza Attou belgialainen. Suurinta osaa näistä radikalisoituneista henkilöistä, joista useimmat olivat siis Euroopassa syntyneitä EU-kansalaisia, yhdistää Syyriassa tai muualla sota-alueilla taisteluihin osallistuminen, ei pakolaisuus. Lisäksi on hyökkääjistä tunnistettu nyt Foued Mohamed-Aggad, Strasbourgissa syntynyt ranskalainen, ja myös käynyt Syyriassa sinne rekrytoituna. Tämän kaiken perusteella, kaikista suurin riski terrorismin kannalta eivät ole Syyriasta (tai muualta sota-alueilta) tulevat pakolaiset, vaan sieltä PALAAVAT radikalisoituneet eurooppalaiset.
Korkeasti palkattuna ja totuudellisuuteen virkasi puolesta velvoitettuna sinun olisi ollut helppo etsiä tämä: https://en.wikipedia.org/wiki/November_2015_Paris_...
Suomi jää vastuulisten pieneläjien harteille kun persut haluavat liittyä kansainvälisen äärioikeistoaallon harjalle ja sysätä maa kaaokseen. Jäljellä ovat haaksirikkoutneet robinsson crusoet. Robinsson Crisoe on tämän ajan avainromaani. Kiitos mahdollisuudesta reagoida agitaatiotekstiisi. Toivon että korjaat virheet edes näön vuoksi. Ikävä kyllä en usko että paatuneisuuttasi muuten välität siitä että puoluettasi ja päämiestäsi syyllistetään johdonmukaisesta agitaviivisesta parlamentarismin vastaisuudesta.

Toimituksen poiminnat