Heikki Tamminen - PerusS Itsenäisiä ajatuksia isänmaan menosta

Maahanmuutosta maastamuuttoon

Olen sortunut puhumaan maahanmuutosta liian negatiiviseen sävyyn. Totta, liberaali maahanmuuttopolitiikka todella aiheuttaa negatiivisia tuntemuksia. Alankin siksi tarkastelemaan asiaa positiivisessa näkökulmassa, eli maastamuuttopolitiikkana.

Uusi suomalainen maastamuuttopolitiikka on kaikkien etu. Tässä mainitsen pari asiaa, miksi.

On lähtökohtaisesti voitava olettaa, että jokaiselle kotimaa on se kaikkein rakkain. Vaikka aina kotona ei olisi helppoa, niin kotiahan me suomalaisetkin olemme valmiit puolustamaan vaikka asein, joitain velttoperseitä lukuun ottamatta. Soat loppuut sotimal, sanoi jo alikersantti Rokkakin - eivät ne lähtemällä lopu. Ihmiselle koti on pyhä ja siellä halutaan luoda tulevaisuus – lähtökohtaisesti ainakin. Tästä syystä maastamuutto on niiden etu, jotka ovat tänne tulleet. Me annamme heille mahdollisuuden uuteen alkuun kotona. Vaikeina aikoina moni on Suomestakin lähtenyt, totta, mutta he lähtivät töihin pakon edessä. Tänne on tultu... noh, ei ainakaan työn perässä.

Maastamuutto on kantaväestön etu siinä, että ”koneinsinöörit” eivät sopeudu, kotiudu tai työllisty sillä tavalla, kuten liberaalin maahanmuuton kannattajat toivoisivat. Kuten olen todennut aikaisemminkin, maahanmuutto lisää sekä taloudellista että henkistä rasitusta yhteiskunnassa. Se lisää jopa riskiä tulla raiskatuksi. Maastamuutto on vastaus näihin ongelmiin! Halleluja.

Maailma on monien kulttuurien rinnakkaiseloa. Ei monien kulttuurien sekametelisoppa. Se ei toimi. Eurooppalainen kulttuurien rinnakkaiselon rikkaus on kuitenkin tuhoutumassa, koska sopeutumattomia kulttuureja yritetään ujuttaa ns. sisäkautta. Maastamuutto on ratkaisu – jälleen kerran. Maastamuutto antaa jokaiselle kansalle ja kulttuurille vapauden ja oikeuden harrastaa ko. tapoja omassa maassa. Toki ei ole suotavaa, että missään kulttuuriin kuuluu esim. naisten alistaminen.

Miten pääsemme maahanmuutosta maastamuuttoon?

Ensin on luotava laki (tai uusittava vanhoja soveltuvin osin), joka kieltää maahanmuuton maista, joissa ei ole totaalista humanitaarista katastrofia (esim. luonnonilmiöt). Vain valmiin suomalaisen työsopimuksen turvin olisi pääsy.

Toiseksi meidän on autettava maastamuutossa taloudellisesti. Haluammehan, että kotiinpaluu on inhimillisen kevyt. Paluumaasta ja sen tilanteesta riippuen paluuraha voisi olla lentoliput plus 1000 - 10 000 euroa per henki. Isolla perheellä tämä tietäisi hyvää alkua esimerkiksi somaliassa (ja helvetin isoa säästöä suomalaisille).

Nyt on aika auttaa. Minä olen valmis veronmaksajana maastamuuttotalkoisiin!

Piditkö tästä kirjoituksesta? Näytä se!

7Suosittele

7 käyttäjää suosittelee tätä kirjoitusta. - Näytä suosittelijat

NäytäPiilota kommentit (1 kommentti)

Jari Leino

Kannatan lämpimästi enkä olisi ottamassa edes niitä "työperäisiä" määräänsä enempää tai hanttihommiin.

Epäsopeutuvan mamuperheen maastamuutto on sijoitus Suomen parempaan tulevaisuuteen. Tämä on asia, jossa ei kannata pihtailla.

Jokainen epäsopeutuja aiheuttaa miljoonan euron elinkaarikustannukset, jotka tietenkin moninkertaistuvat seuraavissa sukupolvissa.

Suomen kansalaisuuden jo saaneille epäsopeutujille voisi lyödä vaikka sen miljoonan käteisenä kouraan, jos suostuvat jättämään passinsa Helsinki-Vantaan lentoasemalle ja sitoutuvat olemaan tulematta ikinä takaisin. Pitkällä tähtäimellä tuloksena olisi puhdasta voittoa.

Mutta aivan ensimmäiseksi pitäisi pistää tulvaportit kiinni uusilta tulijoita.

(Miksi muuten kukaan muu ei ole kommentoinut tätä hyvää keskustelunavausta?)

Toimituksen poiminnat